Συλλογική Διαχείριση

Νέα Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Προς τα μέλη της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια κι εχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ από το να απαντάμε στα επί μέρους κεφάλαια της συνεχιζόμενης Στροφαλιάδας (με τον υπότιτλο «διαφάνεια κλπ») όταν μάλιστα έχουμε απαντήσει λεπτομερώς σε όλα τα ερωτήματα τους, ενώ δεν έχουμε πάρει μέχρι σήμερα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε όλα τα δικά μας ερωτήματα! Τελεία και παύλα.

Τα πράγματα είναι απλά:

1. Μόλις λάβαμε την αγωγή ακύρωσης τους των εκλογών (που μόλις είχαν χάσει πανηγυρικά -τι δημοκράτες, θεέ μου!-) προκηρύξαμε αμέσως νέες εκλογές για τις 31 Οκτωβρίου, γιατί το σχέδιο τους ήταν να ζητήσουν κατόπιν (με ασφαλιστικά μέτρα και προσωρινή διαταγή) αλλαγή διοίκησης (δηλαδή να διοικήσουν αυτοί!) μέχρι να εκδικαστεί η αγωγή τους (του Αγίου Φούφουτου, δηλαδη!).

Με άλλα λόγια προλάβαμε ΕΤΣΙ το πραξικόπημα τους και γι’ αυτό έχουνε μανιάσει. Τι θέλανε; Να καταστούμε όμηροι τους κσι παθητικοί παρατηρητές τής καταστροφής τής ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ από τους αυτόκλητους σωτήρες της σε ρόλο προσωρινής διοίκησης;

Ας περιμένουν λοιπόν ήσυχα τη νέα απόφαση τού εκλογικού σώματος των μελών μας κι ας έχουν εμπιστοσύνη στην κρίση και τη βούληση των συναδέλφων τους.

2. Όταν θίγονται βάναυσα το όνομα και το κύρος της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ και η τιμή και η υπόληψη του προέδρου και των μελών του ΔΣ της είναι αναπόφευκτο να επακολουθήσουν αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος των πρωταιτίων όλης αυτής της λάσπης που έχει δεχθεί ο ο Οργανισμός μας και εμείς.

Με άλλα λόγια καταφέραμε ΕΤΣΙ να σταματήσουμε τον οχετό της λάσπης τους και γι’ αυτό έχουνε μανιάσει. Τι θέλανε; Να παίζουμε ξύλο στους δρόμους ή στους διαδρόμους της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ αντί να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη;

Ας περιμένουν λοιπόν ήσυχα τις αποφάσεις τής Δικαιοσύνης κι ας έχουν εμπιστοσύνη στην κρίση και τη βούληση των Ελλήνων δικαστών.

Γνωρίζουμε τα κίνητρα, τα σχέδια και τους στόχους των 2-3 που ηγούνται (οι υπόλοιποι δυστυχώς είναι θύματα παραπληροφόρησης ή δυσαρεστημένοι για λόγους δικούς) όπως γνωρίζουμε και ποιος (ή ποια!) τούς καθοδηγεί. Το σχέδιο διάσωσης της ΑΕΠΙ και καταστροφής της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ δεν θα περάσει.

Γιάννης Γλέζος

Πρόεδρος του ΔΣ
της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *